Privacy policy

Sist oppdatert: 23/02/2021

Her er våre retningslinjer angående personvern

Hvem vi er
Vår nettstedsadresse er: https://www.careerlifecoaching.no

Careerlifecoaching.no eies og driftes av:

Career Life coaching

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
Denne delen av våre personvernregler beskriver kategorier med opplysninger som careerlifecoaching.no samler inn, enten automatisk eller frivillig fra deg.

Opplysninger som samles inn automatisk:
Din IP-adresse
Nettleseren og enheten du bruker
Dato og tidspunktet for ditt besøk, og hvordan du bruker nettstedet og dets innhold

Kontaktskjemaer
Name
Kontaktopplysninger (som e-postadresse, telefonnumre)

Du kan kontakte oss ved å sende oss en e-post på ifrah@careerlifecoaching.no

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar eller via kontaktskjema på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Analyse

For å bedre forstå hva dere som kunder er interessert i og kunne tilpasse vårt innhold, analyserer vi besøksstatistikken på careerlifecoaching.no med Google Analytics, som bl.a. er basert på din IP adresse, men IP adressen blir ikke koblet mot personopplysninger som navn.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Når du bruker nettstedet vårt, vil du kunne legge merke til innhold som er levert av et annet selskap enn oss. Hvis du “deler” med venner / kolleger på sosiale medier, f.eks. Facebook og Twitter, vil du kunne få tilsendt informasjonskapsler fra disse sosiale nettverkene. Vi har ikke tilgang til og kan ikke kontrollere informasjonskapsler som brukes av disse selskapene eller av tredjepartsnettsteder. Vi foreslår at du går inn på nettsteder til tredjepart for å finne opplysninger om deres informasjonskapsler og hvordan de kan håndteres.

Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, personopplysninger som epostadresse, navn, adresse, telefonnr for andre formål enn de som er oppgitt her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Google Analytics lagrer enkelte statistikker koblet mot en bruker ID (men ikke knyttet direkte til ditt navn). Disse slettes automatisk etter 24mnd.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Informasjon blir ikke videresendt og blir kun behandlet av careerlifecoaching.no

Din kontaktinformasjon

Career Life Coaching kan kontaktes via ifrah@careerlifecoaching.no eller via kontaktskjema på dette nettstedet.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi bruker for eksempel SSL-teknologi (“Secure Socket Layer”) for å kryptere kredittkortopplysninger når du besøker hjemmesiden vår. Alle sikkerhetssystemer driftes av vår domene leverandør (Pro ISP AS) som skanner careerlifecoaching.no for virus, malware og har et sanntids angrepsskjold.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved datalekkasjer vil vi så fort som mulig (senest innen 72 timer) informere alle som kan være berørt.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen opplysninger fra tredjeparter.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Profiler på careerlifecoaching.no opprettes med bakgrunn av hva slags informasjon brukeren velger å registrere utenom påkrevde felter satt av careerlifecoaching.no. Disse feltene benyttes også i vårt kontaktskjema. Påkrevde felter ved registrering på careerlifecoaching.no er:

  • E-post adresse

 

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.

Go to top

Book now

Kontaktskjema
Close
crossmenu